ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΑΝΑΛΩΣΙΜΩΝ

Η FMSupplies αποτελεί ένα διαδικτυακό πολυκατάστημα το οποίο προσφέρει περισσότερους από 3000 κωδικούς προϊόντων μέσω διαδικτύου. Οι πελάτες μας έχουν πλέον τη δυνατότητα από οποιοδήποτε σημείο βρίσκονται, πληκτρολογώντας τη διεύθυνση www.fmsfms.gr, να πλοηγηθούν σε ένα κατάλογο προϊόντων ο οποίος περιλαμβάνει από υλικά και μηχανήματα καθαρισμού, και χαρτικά, μέχρι διάφορες άλλες συσκευές και προϊόντα που πιθανόν να χρειαστούν για τη καθημερινή λειτουργία μιας επιχείρησης.

Κάνοντας χρήση των δυνατοτήτων που προσφέρει η πλατφόρμα επιλογών του διαδικτυακού μας πολυκαταστήματος (e-shop) μπορεί κάποιος να επιλέξει το προϊόν που αναζητά ανάμεσα σε δεκάδες άλλα παρόμοια, να συγκρίνει τα τεχνικά χαρακτηριστικά τους, τις τιμές μονάδας και τις τελικές τιμές τους.

Η FMSupplies, στοχεύει στο να καλύψει το σύνολο των αναγκών μίας επιχείρησης σε υλικά καθαρισμού, χαρτικά και συσκευές αναλωσίμων, ροφήματα και snacks.  

Φιλοδοξία μας είναι το FMSupplies να αποτελέσει ένα σημείο αναφοράς για τους υπευθύνους προμηθειών οι οποίοι ενδιαφέρονται να προμηθευτούν πάσης φύσης προϊόντα για τις εταιρείες τους.

Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση υπάρχει ανοικτή γραμμή επικοινωνίας με εξειδικευμένο προσωπικό της εταιρείας μας στο τηλέφωνο 210 2837841.

 

Συνδεθείτε με το Κατάστημα εδώ.

Η Εταιρία μας


Οι Υπηρεσίες μας


Επικοινωνία

Μωραιτίνη 20,
144 52 Μεταμόρφωση
Αθήνα

e: info@fmsfms.gr 
t: 210 28 37 840-4
f: 210 28 37 845


"Άριστες υπηρεσίες που καλύπτουν τις σύγχρονες ανάγκες κάθε εταιρίας".