ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

Επιστολή Unesco

 epistolh

 

ΤΜΗΜΑ ΧΟΡΗΓΙΩΝ              Πειραιάς,  18/03/2014

Πληροφορίες: Α. Φούντη                     Αρ. πρωτ.: 5689

 Τηλ.: 210 4967757,
       4179797

 

                               Προς: ΕΤΑΙΡΕΙΑ « fms»

Αγαπητοί κύριοι,

      Σε συνέχεια της συνεργασίας μας, θα θέλαμε να σας εκφράσουμε τις θερμές μας ευχαριστίες για την ευγενική σας προσφορά.  Συγκεκριμένα, η μεγάλη   ποσότητα ρολών κουζίνας και υγείας, καθαριστικών ειδών, βετέξ, σφουγγαρίστρων και σφουγγαριών κουζίνας  προκειμένου να διασφαλιστούν οι κανόνες λειτουργιάς και υγιεινής   θα διατεθούν στις τέσσερις Δομές  Άμεσης Καταπολέμησης της Φτώχειας που εδρεύουν στον Δήμο Πειραιά (Ακτή Ποσειδώνος 2-4), στο Δήμο Κερατσινίου - Δραπετσώνας & Περάματος (Ελευθερίου Βενιζέλου 123), στο Δήμο Νίκαιας – ΑΓ. Ι. Ρέντη (Κοτυώρων 35) και στο Δήμο Κορινθίας (Κροκιδά 62) .

     Ιδιαίτερα σήμερα, στις δύσκολες αυτές συνθήκες, η δημιουργία και η διατήρηση των δομών κρίνεται ιδιαίτερα σημαντικό κοινωνικό έργο. Ελπίζουμε να σας έχουμε υποστηρικτές στην ανθρωπιστική μας προσπάθεια και στο μέλλον. Η στήριξη όλων μας δίνει πνοή αισιοδοξίας σε όσους υποφέρουν αντιμετωπίζοντας καθημερινά τις τραγικές συνέπειες της οικονομικής κρίσης.

    Η προβολή του λογοτύπου σας και της προσφοράς σας θα γίνει σε πίνακα εντοιχισμένο στην είσοδο των Δομών, στα έντυπα που ενημερώνουν το κοινό για τις Δομές, σε Δελτία Τύπου κ.ά. Επίσης θα τιμηθείτε με αναμνηστική πλακέτα σε σχετική εκδήλωση καθώς και στο site του Ομίλου μας που έχει αναδειχθεί ένα από τα πρώτα σε επισκεψιμότητα site με μέσο όρο επισκεπτών δύο εκατομμύρια το μήνα. Παρακάτω σας επισυνάπτουμε το επίσημο πίνακα στατιστικών του site.

Σας ευχαριστούμε θερμά

ΜΕ ΤΙΜΗ,

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ UNESCO ΝΟΜΟΥ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΙ ΝΗΣΩΝ

ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΑΡΩΝΙΤΗΣ 

 

Η Εταιρία μας


Οι Υπηρεσίες μας


Επικοινωνία

Μωραιτίνη 20,
144 52 Μεταμόρφωση
Αθήνα

e: info@fmsfms.gr 
t: 210 28 37 840-4
f: 210 28 37 845


"Άριστες υπηρεσίες που καλύπτουν τις σύγχρονες ανάγκες κάθε εταιρίας".